Home C&C Wie & Waarom Netwerk  
   
 
Netwerk C&C
 
      Niranyana Jayamary

Profiel Opdrachtgevers Fotodocumentaires Achtergrond Contact Overzicht Netwerkers

Profiel
Niranyana Jayamary is fotografe. Zij werkt voor opdrachtgevers in de cultuur- en erfgoed sector, zorg en welzijn, overheid, profit en maatschappelijke organisaties. Ze is gespecialiseerd in portretten, debat - en congresfotografie en documentaires. Met passie voor de fotografie en betrokkenheid bij de samenleving. Ook geeft zij fotografieworkshops en kan ingehuurd worden als projectassistent, al dan niet vanuit haar multiculturele achtergrond.

Niranyana is gefascineerd door mensen. Zij voelen zich snel op hun gemak bij haar, waardoor zij de passie en trots in hun ogen kan vastleggen.
Met haar fotografie wil ze een bijdrage leveren aan het in beeld brengen van hoe mensen, culturen en rituelen zich ontwikkelen in een veranderende samenleving. Voor meer informatie over haar werk www.niranyana-fotografie.nl.

Opdrachtgevers
Opdrachten gerealiseerd voor o.a. : Ministerie van OCW, Politie, Kosmopolis Rotterdam, Netwerk CS, ISIM, Religieus erfgoed, Nederlandse Vereniging voor Ergotherapie, Mitros Woningbouwvereniging.

Fotodocumentaires
Lopende fotodocumentaires
My Place-My Space, foto-essay over adoptie en culturele identiteit, samen met journalist Frank Siddiqui.

Afgeronde fotodocumentaires
Verschillende autonome projecten, waaronder:
Vrouwen in Beeld, een fotodocumentaire over zelfstandige vrouwen in Sri Lanka.
Afrikaanse Kinderen, een fotodocumentaire van kinderen in West Afrika gefotografeerd op het moment dat ze ontspannen en kind kunnen zijn.

Achtergrond
Niranyana Jayamary (Avisawella, Sri Lanka 1975)
Tijdens het rondreizen is zij begonnen met fotograferen. Sindsdien heeft ze zich verder ontwikkeld tot freelance fotografe mede door een stimuleringsubsidie van Mama Cash in 2000. 14 maanden heeft zij door West Afrika getrokken en gewerkt aan verschillende fotodocumentaires.

Contact
Niranyana Jayamary
06 249 420 69
info@niranyana-fotografie.nl
www.niranyana-fotografie.nl

Profiel Opdrachtgevers Fotodocumentaires Achtergrond Contact Overzicht Netwerkers